Egynapos képzések

Üdvözlünk a Marketing világban! Bizonyára nem ismeretlen számodra az a kifejezés, hogy “Online Marketing“, de vajon megfelelően alkalmazod a siker eléréséhez szükséges marketing stratégiákat és eszközöket?

Képzéseink erre adnak választ, neves szakmai előadókkal, több éves rutinnal és referenciával. Az előadásokon olyan információra tehet szert a hallgató, amit sem az iskolákban, sem pedig tanfolyamokon nem tanítanak.

 

Tanulni soha nem késő!

Rengeteg olyan kis- és középvállalkozás van ma Magyarországon, aki egyáltalán nincs tisztában az Online Marketing adta lehetőségekkel, eszközeivel, vagy egyszerűen csak rosszul csinálja, így a marketingre fordított pénzösszeg kárba vész.

 

Legyél PROFI marketinges Te is!

Építs fel Marketing stratégiát, készíts profi weblapot szakemberekkel, alakíts ki közösségi oldalakat, majd ezek szakszerű beállításaival szerezz követőket, látogatókat és nem utolsó sorban vásárlókat! Nagyon fontos, hogy az ügyfeleiddel kommunikálj, hogy a nehéz munkával felépített stratégia ne vesszen kárba, ne hagyd ügyfeleidet elvándorolni, készíts személyre szóló ajánlatokat, akciókat, hogy meglévő vásárlóid bizalmukba engedjenek.

 

Aki nem képezi magát, az lemarad!

Rohanó üzleti világunkban napról napra változik szinte minden. Képzéseinken megismerheted az aktuális marketing szabályokat, az ehhez kapcsolódó beállításokat, illetve ezek megfelelő alkalmazását. Előadóink mindig a legfrissebb információk alapján készülnek fel a képzésekre, hogy a lehető legaktuálisabb információt osszák meg a hallgatókkal. Gyere el és légy naprakész!


Az alábbi képzéseket kínáljuk 2015 első félévben, Online Marketing témakörben

 

Online Marketing Trendek 2015

Bevezető az online marketing világába, hogyan lehet érvényesülni az online marketing adta lehetőségekkel elméletben és gyakorlatban.

 

 

A képzés ideje: 2015. április 14.

A képzés INGYENES

Előadó: Szaladják Linda

Jelentkezek

Google AdWords átfogó hirdetési képzés

A Google Adwords képzésünk azoknak szól, akik eddig nem ismerték vagy nem használták a Google hirdetési rendszerét. Szeretnél profi módon, kontrollálható és tervezhető költségekkel új látogatókat – és közvetve – ügyfeleket szerezni az internetről?

 

A képzés ideje: 2015. május 20.

A képzés ára: 25.000 Ft+Áfa

Előadó: Szaladják Linda

Jelentkezek

Szaladják-Linda

Általános információk a képzésekről

A képzések szintje: kezdő és haladó egyaránt.

A képzések célja: a képzéseken résztvevő személyeknek olyan információ átadása, amit alkalmazni tudnak saját vállalkozásukban vagy munkájukban.

Szükséges előképzettség: alapvető számítástechnikai és internet felhasználási ismeretek szükségesek a képzések megértéséhez.

A képzések teljes hossza: 5 tanóra. (4×60 perc)

Időbeosztás: 8:30 – 16:30h

A képzések helyszíne: 1106 Budapest, Jászberényi út 45. (Plus irodaház).

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: M2 Metróval Örs Vezér térig, majd 161 vagy 161A busszal a Rákos vasútállomás megállóig. A buszmegálló közvetlen az épület előtt van.

Megközelíthetőség vonattal: a Keleti pályaudvarról a Rákos vasútállomás irányába tartó szerelvényekkel lehet a képzés helyszínére eljutni. A vasútállomás közvetlen az épület előtt van.

Megközelíthetőség autóval: A belváros irányából a Kerepesi úton az Örs Vezér térig, majd jobbra tartva az Éles sarkon keresztül a Jászberényi út irányába a Rákos vasútállomásig. Az Üllői út felől, a városból kifele vezető úton a Köki Terminált elhagyva ráhajtva a Gyömrői útra, majd az arról rövidesen balra nyíló Felsőcsatári úton az Új Köztemetőig, majd a Kozma utcán keresztül a Jászberényi úton balra kanyarodva érhető el a Rákos vasútállomással szemben levő Plus irodaház.

Parkolási lehetőség: Az Irodaház hatalmas, ingyenes parkolóval rendelkezik a vendégek számára.

 

A jelentkezés menete:

  • Olvasd el a jelentkezés feltételeit!
  • Klikkelj a Jelentkezek a képzésre gombra, majd töltsd ki pontosan a jelentkezési űrlapot.
  • Ezután Email-ben értesítünk a megrendelés további részleteivel és csatoljuk a díjbekérő dokumentumot.
  • Utald el vagy fizesd be az Email-ben feltüntetett CIB bankszámlánkra a képzés bruttó teljes összegét.
  • Az összeg beérkezésekor lezárul jelentkezésed, melyet e-mailben visszaigazolunk.

 

Jelentkezz mielőbb!

Érdemes mielőbb jelentkezni a meghirdetett képzésekre, mivel előadásaink korlátozott létszámúak, így a túl későn jelentkezőket telt ház esetén, sajnálatos módon új időpontra tudjuk csak regisztrálni.

 

Az előadások általános időbeosztása:

08:30 – 09:00 – Gyülekezés, regisztráció
09:00 – 10:00 – Bemutatkozó, ingyenes ajándék képzés
10:00 – 11:00 – 1 blokk
11:00 – 11:10 – Kávészünet
11:10 – 12:00 – 2 blokk
12:00 – 12:45 – Ebédszünet
12:45 – 13:45 – 3 blokk
13:45 – 14:00 – Szünet
14:00 – 15:00 – 4 blokk
15:00 – 16:00 – Kérdések, tanácsadás, kötetlen beszélgetés

Jelentkezek

Plus-irodaház-out
Plus-irodaház-recepció
Plus-irodaház-out2
Plus-lépcsőház

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

clearPost Comment