Blog

You are here:

Mi a titka egy profi céges facebook oldalnak?

Facebook-Marketing1

Vannak, akik azt gondolják, hogy a facebook posztolás csupa móka és kacagás… Hát van, amikor igen, pl. egy-egy céges csapatépítő képeit megosztani bizony nem nagy fáradtság, viszont a tudatos facebook kommunikáció tervezést és utánajárást igényel, ezért oldalunk kezelése sok-sok idő és energia.

Details

Mi a titka a jó weboldalaknak?

email-marketing-services

A weboldal kérdése döntő fontosságú a legtöbb kis- és középvállalkozásnak, mert ők bizony nem engedhetik meg maguknak, hogy leendő ügyfeleik visszaforduljanak az oldalról megrendelés nélkül. Mi a titka a jó és eredményes weboldalnak?

Details

10 tény, amellyel javíthatod a prezentációdat!

előadás gold online blog

Egy prezentáció elkészítése, és az abból történő felkészülés hosszú, rengeteg gyakorlást és odafigyelést igénylő jelenség. Ahhoz, hogy sikeresen végkifejlete legyen az előadásodnak, technikailag és szakmailag és megfeleljen minden összetevőnek fontos odafigyelni különböző tényekre.

Details

Videó megoldások

Video marketing

Egy jól összevágott, megszerkesztett videóklip hatásos belépő vagy épp reklámozó eszköz lehet egy cég számára. Legyen az egy zenekari videóklip, egy rendezvényről született videómontage vagy épp egy fesztivál teaser, manapság a videómarketing világában élünk. Természetesen ezeknek a videóknak is számos változatát ismerjük már.

Details

Tények a webanalitikáról

webanalitika

A webanalitika olyan összetett statisztika, amelynek segítségével precíz, összetett eemzést lehet készíteni egy weboldal eléréséről, látogatottságáról. Legismertebb látogatottságmérő a Google Analytics. A mérések segítségével a cégek felmérhetik, hogy milyen területen van nagyobb elérésük, hol érdemes változtatni, milyen újításokra van szükség Online Marketing területen ahhoz, hogy a piactársakkal szemben jobb pozícióba kerüljön.

Details

Tények az üzleti blogírásról

blogírás ötletek

Manapság egy üzleti blogposzt az, amellyel a legtöbb embert lehet elérni. Természetesen ennek is, ahogy minden reklámjellegű írásnak, megvannak a formai és a tartalmi követelményei, amelynek meg kell, hogy feleljen. Íme pár tény, az üzleti blogolásról.

Details

Tények a Google Adwords-ről

H-Well kft google adwords hirdetes

A Google Adwords egy hatásos reklámozási módszer, hogy minél többen érjék el a weboldalainkat, ezzel látogatottságot, és bevételt szerezve. A kulcsszó alapú keresés elősegíti, hogy a felhasználók minél gyorsabban megtalálják a megfelelő információkat. Az ún. Klikkmarketing mára elengedhetetlen módszere lett cégünk felvirágoztatásának, új ügyfelek, befektetők eléréséhez.

Details

Tippek, a céges problémák kijavításához

vallalati_kepzes_london

Minden cég életében előfordulnak problémák, legyen az dolgozók közti konfliktushelyzet vagy éppen a gyengébb eladások miatti feszültség.
Ahhoz, hogy ezeket megfelelően kezeljük, szükséges tréningeket, továbbképzéseken részt venni.

Details

Megérkezett a facebook trónörököse?

fb-open-graph-image8

Szárnyal a down to lunch alkalmazás. Rövid idő leforgása alatt ért el hatalmas sikereket az amerikai Down To Lunch alkalmazás. Az applikáció segít az embereknek különböző baráti programokat, találkozókat szervezni. A 2016 januárjában készült alkalmazás története kísértetiesen hasonló a facebook alapításához, ez is amerikai egyetemisták körében kezdett terjedni.

Details

Tíz dolog, amire ügyelni kell egy rendezvény szervezése közben

Event-Management

Egy event megszervezése könnyű, pár telefon, foglalás, és el is van intézve az egész, legalábbis sokan így vélik. Természetesen tévedésben vannak, hiszen egy rendezvény során számos buktató lehet, amire ha nem figyelünk oda, akkor eredménytelenül fog lezajlódni az esemény, legyen az üzleti vagy épp szórakoztató célú. Tíz tényt szedtünk össze, amelyek betartása nélkülözhetetlen, hogy minden…

Details

Három dolog, amivel növelheti az E-mail marketing hatékonyságát

email-marketing-services

Minden vállalkozás számára a legfontosabb információs adat az ügyféllista, amiből lehet tudni, hogy kivel dolgoztunk vagy kivel lenne érdemes dolgozni a jövőben. Ezek az adatok lehetnek a későbbi bevételeink, ezért nélkülözhetetlen ezeknek a professzionális kezelése, erre is szolgálhat az email marketing, amelynek segítségével bővíthetjük és ápolhatjuk is meglévő ügyféllistánkat. Manapság számos erre specializálódott programot ismerhetünk…

Details

Tények, amit a SEO-ról tudni érdemes

SEO

A SEO-ról (Search Engine Optimalization), mint keresőoptimalizálásról sokat lehet hallani, olvasni, mégis kevesen tudják, hogy a vállalkozások szempontjából mennyire is fontos funkcióról beszélünk.

A keresőoptimalizálás célja az, hogy egy weboldalt bizonyos kulcsszavakkal a találati lista minél előkelőbb helyére juttatni. SEO-ról az internetes keresők megszületése óta, tehát 1993 elejétől beszélünk, azóta rengeteget változtatva a különböző keresési stratégiákon.

Details

Hatalmas újítások Facebook fronton

6ce1e70e806c29b574e13c86ee01d320

Marc Zuckerberg, az oldal alapító atyja bejelentette, hogy milyen újításokkal frissítette a facebookot és a messengert. Ahogy azt megszokhattuk, időről-időre újabb és újabb funkciókkal bővítik az oldalt és a hozzá tartozó alkalmazásokat. Még csak pár hét telt el, mióta Zuckerberg bevezette a like gomb újításait, különböző hangulati elemeit, a héten videóüzenet segítségével jelentette be az új, forradalmi változást, miszerint bárki élőben, videóval közvetíthet a közösségi oldalon keresztül.

Details